Álomszép esküvői ékszerek

Névtelen-2

Legyél Te a legszebb menyasszony!

Minden nő életében az egyik legfontosabb és legizgalmasabb esemény az esküvője. Éppen ezért vágyik mindenki a tökéletes menyegzőre, ahol minden az elképzelésének megfelelően alakul.

Rendkívül sok idővel, energiával és pénz ráfordítással jár az álom esküvő megtervezése és megszervezése, éppen ezért az apró, mégis fontos részletekről sokszor elfelejtkezünk.

Egyik sarkalatos pont a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása. Nagyszerű érzés, amikor sikerül megtalálnunk az alkatunkhoz és stílusunkhoz illő darabot, ráadásul végre foglalkozhatunk kicsit a részletekkel is!

Kétség sem férhet hozzá, hogy a menyasszonyi ruhához gyönyörű ékszerek illenek, hiszen így lesz az ara megjelenése igazán teljes és lehengerlő. A különböző stílusú ruhákhoz más és más ékszer illik. Vannak akik a szolid eleganciát részesítik előnyben, és vannak akik a feltűnőbb, merészebb darabokat kedvelik jobban.

A klasszikus, gyöngyös és Swarovski, illetve cirkónia kristályos darabok nagy népszerűségnek örvendenek, és rengeteg stílusból válogathatunk.
Szeretnél úgy ragyogni az esküvődön, mint egy igazi királynő? Válassz a divatos, szemet gyönyörködtető, csillogó statement darabok közül, a siker pedig garantált!

menyasszonyi-fülbevaló

Kattints a gyönyörű menyasszonyi ékszerekért!

Ha bizonytalan vagy, hogyan párosítsd a fülbevalót a karkötővel és a nyaklánccal, hogy harmonizáljanak egymással és a ruháddal is, a legjobb megoldás, ha ékszer szettet vásárolsz! Így egységesebb lesz a megjelenésed.

3

 

A visszafogott, elegáns stílust kedveled jobban? Válassz egy gyönyörű és szolid ezüst ékszerszettet, amelyet nem kell majd az ékszerdobozod aljára rejtened az esküvőd után, hiszen bármely más alkalomra, akár hétköznapokon viselheted.

Még egy nagyszerű tipp: dobd fel a frizurád egy gyöngyös-kristályos hajdísszel vagy hajfésűvel! A hatás tuti, hogy nem marad el.

menyasszonyi-hajfésű

További bejegyzések