EZEK AZ ESKÜVŐI HAJDÍSZEK GARANTÁLTAN FELDOBJÁK A FRIZURÁD

menyasszony-hajdiszek

Mindenképp szeretnél hajdíszt, de túl nagy a választék és nem tudod melyik mellett tedd le a voksod?

A jól megválasztott esküvői hajkiegészítő több dologtól is függ: a frizurától, az esküvő témájától és a menyasszonyi ruhától. Ha már tudod, hogyan szeretnéd viselni a hajad az esküvő napján, könnyebben szűkítheted az opciókat.
Például a kontyban összefogott hajba leginkább a hajfésű, fátyol és hajtű mutat a legjobban. A kiengedett, vagy lazán fonott hajhoz a tiara, a hajdrótok és hajpántok, valamint  a gyöngyös esküvői hajcsatok illenek.

Ezután gondold át az esküvői öltözéked is – Ha olyan ruhát viselsz, ami formális és elegáns, akkor érdemes kizárni minden olyan kiegészítőt, amely kifejezetten bohém, például a virágos fejpántokat.A nagy virágos, bohém darabok az egészen egyszerű ruhákhoz párosíthatóak ízlésesen. A viselni kívánt ékszereknek is harmóniában kell lenniük – ha nagyobb ékszereket, például túlméretezett nyakláncot vagy fülbevalót tervezel, válassz mellé egyszerűbb, kisebb esküvői hajkiegészítőt.

Ha bizonytalan vagy, a legjobb döntés, ha kikéred a fodrászod véleményét. Segíteni fog eldönteni, hogy pontosan melyik esküvői hajdísz a legmegfelelőbb a hajtípusodhoz és frizurádhoz.

Ezek a legnépszerűbb hajdíszek 2022-ben:

  1. Díszes hajfésű – a menyasszonyoknak készült hajfésűk szemet gyönyörködtetőek, általában kristályokkal, gyöngyökkel díszítettek. Kontytokba tökéletesen beilleszthetőek, az elegáns stílus kedvelőinek
  2. Hajtűk – vannak egészen egyszerű darabok is, amelyek csak egy gyöngyből vagy kristályból állnak, és bonyolultabb, díszesebb darabok is. Kontyokban egy-egy nagyobb, vagy több kicsi is szépen mutat, klasszikus stílusú menyasszonyoknak ideális választás
  3. Hajdrótok – a hajdrótok az idei év nagy slágerei, hihetetlenül romantikus és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek. A legszebben kiengedett, lazán fonott hajban mutatnak a legjobban.
  4. Tiarák – a tiarák azoknak a menyasszonyokhoz illenek, akik szeretik a fényűző, királynői megjelenést. Hosszú és félhosszú hajban egyaránt gyönyörűen mutat.
  5. Hajpántok és fejdíszek – a virágos, leveles, gyöngyös hajdíszek frissességet, vidámságot és természetességet sugároznak, a romantikus és bohém stílus kedvelőinek tökéletes választás.

Ha még nem sikerült döntened, nézd végig kínálatunkat, ahol nem csak gyönyörű, de minőségi hajdíszeket és esküvői ékszereket találsz!

További bejegyzések